Van der Sar in gesprek met fans over supportershome

24 januari 2015, 11:00

Edwin van Sar spreekt zaterdag tijdens de laatste training van Ajax in aanloop naar de Klassieker met de fans van Ajax. Aanleiding is de verwoestende brand in het supportershome. 

"Zelf ga ik vandaag naar de laatste training en zal ik me ook onder de supporters begeven. Jeroen Slop, onze financieel directeur met veiligheid in zijn portefeuille, en Michael Kinsbergen, onze algemeen directeur, hebben de plek bezocht en zijn met supporters in overleg. Dat blijven ze ook om de situatie op te lossen. Er is al een tijd sprake van verplaatsing van het supportershome naar een andere locatie. We zullen met elkaar zoeken naar een snelle oplossing", aldus Van der Sar zaterdag in zijn column in De Telegraaf.

Van der Sar treurt om het verlies van het supportershome. "In alle vroegte werd ik gistermorgen op de hoogte gebracht van het nieuws dat het supportershome van Ajax grotendeels was afgebrand. Een honk met een prachtige collectie shirts en vele relikwieën, opgebouwd door Ajax-fans. Alles bij elkaar waren dat belangrijke aspecten voor zowel de fans als de club Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen