Kishna wil eer hooghouden: "Nooit verloren van Feyenoord"

24 januari 2015, 15:57

Ricardo Kishna is vol vertrouwen voor de Klassieker tegen Feyenoord. De aanvaller van Ajax koestert goede herinneringen aan het treffen met de Rotterdammers. "Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik een keer van Feyenoord heb verloren. Het is de bedoeling dat in stand te houden", aldus Kishna in gesprek met de Telegraaf.

Kishna maakte vijf jaar geleden de overstap van ADO Den Haag naar Amsterdam. "Ik speelde lang voor ADO en je groeit ook met zo'n club mee. Maar je weet natuurlijk ook dat Ajax dé club van Nederland is. Ik keek altijd al naar de wedstrijden van Ajax. Sinds ik hier speel is mijn gevoel alleen maar sterker geworden."

Kishna beseft zich dat hij met zijn uitspraken olie op het vuur gooit, zeker na de brand in het supportershome. "Dat is goed. Zolang het niet doorslaat, heeft het wel wat. Wij weten dat de wedstrijd voor de supporters heel erg belangrijk is. Als spelers kijken wij er ook naar uit. Het zijn toch de leukere wedstrijden in het seizoen. Iedereen is gemotiveerd. We hebben geen peper in onze reet nodig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen