Rentree Ajacied Fischer gloort eindelijk aan horizon

13 februari 2015, 08:53

Het lijkt niet meer lang te duren totdat Viktor Fischer eindelijk zijn rentree kan maken. De twintigjarige Deen wordt al bijna een jaar geteisterd door een hardnekkige hamstringblessure, maar hij ziet weer licht aan het einde van de tunnel. De vleugelaanvaller van Ajax trainde donderdag voor het eerst volledig met de selectie van Ajax mee.

Na een jaar kwakkelen zit de comeback van Fischer er dus eindelijk aan te komen. Als alles naar wens verloopt, dan maakt hij binnenkort minuten met Jong Ajax. Wellicht op 23 februari tegen FC Den Bosch. Dat zou wel bijzonder zijn, aangezien de Deen op precies dezelfde datum geblesseerd raakte tegen AZ. Dan moet hij geen terugslag meer krijgen, zoals vorig seizoen het geval was. Toen moest hij alsnog geopereerd worden op 23 april.

"Het was geen verrekkinkje, maar een behoorlijke blessure", laat zaakwaarnemer Sören Lerby optekenen in het Algemeen Dagblad. Zijn cliënt heeft flink wat voor de kiezen gekregen, stelt de belangenbehartiger. "Viktor heeft leren beseffen hoe mooi het beroep van profvoetballer is. Het is logisch dat je je afvraagt of het nog wel goed komt als het zo lang duurt", aldus Lerby, die aangeeft dat Fischer hoopt dat hij komende zomer met Denemarken kan deelnemen aan het EK onder 21 in Tsjechië. "Natuurlijk wil hij daar graag bij zijn, maar hij concentreert zich eerst op fit worden", aldus Lerby.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen