Cocu: "Gemiste kansen enige verwijt dat ik kan maken"

19 februari 2015, 21:56

PSV-coach Phillip Cocu vindt dat PSV donderdag een goede wedstrijd speelde tegen Zenit St. Petersburg in de tweede ronde van de Europa League, maar baalde van het lesje in effectiviteit dat werd gegeven door de Russen. PSV ging in het eigen Phillips Stadion met 0-1 onderuit, waardoor het volgende week in de return in St. Petersburg lastig wordt om een plek in de achtste finales af te dwingen.

"Wat we tekort kwamen? Misschien het verzilveren van de kansen die we kregen. Dat is het enige dat ik mijn ploeg kan verwijten", zei Cocu na afloop bij FOX Sports. "In beide helften hebben we drie of vier goede mogelijkheden gekregen en zij minder. Maar het enige foutje dat wij maakten, straften zij af en daardoor verlies je de wedstrijd. En dat is zonde, want we hebben een goede wedstrijd gespeeld."

Cocu spreekt van een 'mooie uitdaging' voor de return. "Of we een reële kans hebben? Natuurlijk wordt het moeilijk, maar bij 0-0 of 1-1 hadden we ook moeten scoren. In dat opzicht verandert er weinig voor ons, want we moeten sowieso scoren. Zij mogen echter niet scoren, want dan wordt het wel heel moeilijk. Maar ik denk niet dat we kansloos zijn. De hele ploeg was scherp, schuwde de duels niet en zat er kort op. Het hele team heeft het goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen