Vermeer baalde van remise in Rome: "Had meer ingezeten"

21 februari 2015, 14:00

Feyenoord slaagde er donderdagavond in om AS Roma in Rome op een 1-1 gelijkspel te houden. Een prima resultaat met het oog op de return in Rotterdam van donderdag, maar doelman Kenneth Vermeer dacht daar kort na de wedstrijd iets anders over. Hij baalde opvallend genoeg van de remise.

"We speelden goed hoor, laat daar geen misverstand over bestaan", legt hij uit in het Algemeen Dagblad. "Maar ik had het gevoel dat er nog meer in had gezeten. Daar denk je dan zo kort na de wedstrijd aan. Dat gevoel is nu verdwenen, want 1-1 tegen een fantastische ploeg als AS Roma is gewoon een goed resultaat. We kunnen het donderdag in de Kuip afmaken."

De selectie van Feyenoord kreeg bij binnenkomst van het vliegtuig voor de terugreis een klaterend applaus te horen van de meegereisde leden van de business-club. Zij lieten op die manier hun waardering blijken. "Nee, dat heb ik in mijn loopbaan nog nooit meegemaakt", lacht Vermeer. "Een dag na de wedstrijd mag je ook nog even genieten. Ik heb na de wedstrijd geen biertje gedronken, ik drink sowieso alleen maar frisdrank. Maar daarna moet de focus volledig op Excelsior-thuis."

Feyenoord verloor afgelopen weekend op bezoek bij Heracles Almelo. Het goede resultaat tegen de Romeinen was dan ook zeer welkom. "We hebben een paar niet al te beste wedstrijden achter de rug. Het gelijkspel tegen AS Roma is dan een opsteker, al is voetballen in Europa anders. AS Roma speelt een heel ander systeem dan wij gewend zijn van de clubs in de eredivisie. We kregen volop ruimte om te voetballen en daar zijn we goed mee omgegaan.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen