Milik betreurt leeg stadion: "Nadeel voor Legia en Ajax"

25 februari 2015, 21:29

Hij is terug in Polen, maar in het stadion van Legia Warschau zal Arek Milik donderdag weinig landgenoten treffen. Als gevolg van een UEFA-straf moeten de tribunes van het stadion leeg blijven en wordt de Europa League-wedstrijd tussen Legia en Ajax dus in een spookachtig decor afgewerkt.

Milik, de spits van het Poolse nationale elftal, betreurt dit. "Ik vind het echt jammer dat we in een leeg stadion spelen. Het is een nadeel voor zowel Legia als Ajax. Als jonge ploeg hadden we tijdens een wedstrijd met fanatiek publiek veel ervaring kunnen opdoen. Spelen onder een dergelijke druk zou heel waardevol voor onze ontwikkeling zijn geweest. Helaas mag het niet zo zijn", zegt hij op de officiële website van Ajax.

Hoewel Milik nooit voor Legia speelde, bewaart hij goede herinneringen aan Warschau. In het nationale stadion hielp hij Polen onlangs aan een legendarische overwinning op Duitsland. "Dankzij de duels met de nationale ploeg bewaar ik goede herinneringen aan Warschau. Een wedstrijd tegen een Poolse club in Warschau is natuurlijk totaal iets anders, maar toch wil ik juist morgen een goede indruk maken in mijn geboorteland."

In de heenwedstrijd tussen Ajax en Legia, in de ArenA (1-0), maakte Milik het enige doelpunt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen