"Contractverlenging Bazoer bij Ajax is een formaliteit"

4 maart 2015, 19:23

Riechedly Bazoer maakt de laatste weken indruk op het middenrif bij Ajax. Het achttienjarige talent straalt rust uit en lijkt zich moeiteloos aan te passen aan het niveau van de Amsterdamse hoofdmacht. Het lijkt erop dat het contract van de middenvelder bij Ajax snel verlengd zal worden.

Hoewel directeur voetbalzaken Marc Overmars nog een gesprek moet inplannen, lijkt een contractverlenging van Bazoer er snel van te komen. Er ligt een verbeterde en langere verbintenis op hem te wachten. Het huidige dienstverband van de jongeling loopt in de zomer van 2016 af. De geboren Utrechter maakte in het verleden deel uit van de jeugdopleiding van PSV, maar maakte de overstap naar Ajax.

"Onze intenties zijn bekend", verklaart zijn zaakwaarnemer en broer Irchandly Bazoer tegenover FOX Sports. "We willen langer met elkaar door. We zien Riechedly graag verder groeien bij Ajax. Ik verwacht dan ook weinig problemen wanneer we rond de tafel gaan. Verlengen zal een formaliteit zijn."

Bazoer staat sinds vier weken in de basis bij Ajax, dat vorige week met 1-3 bij PSV won en komende zondag in de eigen Amsterdam ArenA aantreedt tegen Excelsior.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen