De Boer: "Scoren in uitwedstrijd zou mooi zijn"

Ger
11 maart 2015, 20:00

Ajax hoopt donderdagavond een voorschot te nemen op een plek in de kwartfinales van de Europa League. De Amsterdamse club neemt het dan in een uitduel op tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. Trainer Frank de Boer verwacht een lastige wedstrijd tegen de Oekraïners.

"Dnjepr speelt verzorgd voetbal. Het is gewoon een heel goede ploeg", aldus De Boer op de clubwebsite. "Het is een ploeg met een attractieve speelstijl. Hun backs komen op, en vanuit de verdediging kunnen ze ook nog eens verrassen met een demarrage. Ze hebben Olypiakos uitgeschakeld, dat zegt genoeg denk ik." De Boer hoopt dat zijn ploeg donderdag een doelpunt weet te maken. "0-0 vind ik geen superuitslag. Natuurlijk, de 'nul' houden is belangrijk, maar scoren in een uitwedstrijd zou ook mooi zijn. Het gaat er morgen vooral om dat we alert zijn."

In de selectie van de Amsterdammers staat alleen achter de naam van Arek Milik nog een heel klein vraagteken. De spits was de afgelopen periode herstellende van een hamstringblessure. De Boer: "We gaan straks nog trainen en testen en dan kijken we morgen of Arek fit genoeg is of niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen