Geen Van Persie bij Oranje: "Niet over jammeren"

20 maart 2015, 12:32   Bijgewerkt: 20 maart 2015, 13:26

Oranje mist in de wedstrijden tegen Turkije (EK-kwalificatie) en Spanje (oefen) zijn aanvoerder. Robin van Persie is onvoldoende hersteld van een blessure en behoort niet tot de selectie.

"Uiteraard had ik hem er graag bij gehad, maar ik klaag er niet over", zei bondscoach Guus Hiddink vrijdag over de absentie van de aanvaller. Hij betreurt de absentie van de spits natuurlijk wel. "In welke vorm hij ook steekt, Van Persie is iemand die op bepaalde momenten de doorslag kan geven. Maar dat hij er niet bij is, is geen excuus. We kunnen er lang over jammeren, maar dat doe ik niet. Andere jongens komen nu in beeld."

Volgens Hiddink is Van Persie nog lang niet fit genoeg om de interlands te halen. "Ik heb hem onlangs nog gesproken. Nu komt nu pas, de komende periode, stapje voor stapje terug het veld op."

Naast Van Persie ontbreekt ook een andere speler die van grote waarde was op het afgelopen WK, namelijk Ron Vlaar. "Voor hem geldt hetzelfde", sprak Hiddink. "Hij betreurt het zeer dat hij er niet bij kan zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen