KNVB beraadt zich nog over opvolger Hiddink

29 juni 2015, 22:47

Het is nog onduidelijk wie Guus Hiddink zal opvolgen als bondscoach van het Nederlands elftal. De 68-jarige Achterhoeker had nog tot en met het EK van 2016 een contract bij de KNVB en zou daarna worden opgevolgd door zijn assistent Danny Blind. In Zeist beraadt men zich echter nog over de invulling van de ontstane vacature.

Hiddink en de KNVB maakten maandag bekend per 1 juli uit elkaar te gaan. "Ik betreur deze ontwikkeling", aldus KNVB-directeur betaald voetbal Bert van Oostveen op de officiële website van zijn organisatie. "Helaas waren de resultaten van het werk van Guus niet voor iedereen meteen zichtbaar, we danken Guus voor zijn inzet." De overige leden van de technische staf, onder wie Blind, van het Nederlands elftal blijven onder contract van de KNVB.

Hiddink lag vanwege de matige resultaten van Oranje al maanden onder vuur in de publieke opinie. Directe plaatsing voor het Europees kampioenschap van volgend jaar in Frankrijk is nog lang geen zekerheid. Nederland staat met nog vier wedstrijden te gaan derde in de kwalificatiegroep en is drie punten verwijderd van een plek in de top-twee, die zich direct plaatst voor het eindtoernooi. De beste nummer drie kwalificeert zich ook rechtstreeks, de overige nummers drie spelen play-offs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen