FC Groningen verwelkomt Linssen en Tamata

Ger
30 juni 2015, 17:23   Bijgewerkt: 30 juni 2015, 18:03

FC Groningen heeft de selectie met twee nieuwe spelers versterkt. De winnaar van de KNVB Beker maakte op een persconferentie de komst van Bryan Linssen officieel. Daarnaast krijgt trainer Erwin van de Looi ook de beschikking over Abel Tamata.

De transfer van de 24-jarige Linssen zat er al enige tijd aan te komen. FC Groningen had enkele dagen geleden een akkoord bereikt met Heracles Almelo. Linssen is het nu ook zelf eens geworden met de noorderlingen. De buitenspeler tekende in de zomer van 2013 bij Heracles. De Limburger werd overgenomen van VVV Venlo. Linssen zet bij FC Groningen zijn krabbel onder een verbintenis tot medio 2018. Zijn afkoopsom werd na onderhandelingen vastgeteld op 850.000 euro.

FC Groningen neemt daarnaast Tamata over van PSV. De 24-jarige linksback kwam deze zomer bij de landskampioen niet in aanmerking voor een nieuwe verbintenis. Tamata had over belangstelling niet te klagen. Hij stond ook de lijstjes van verschillende clubs, waaronder FC Twente, SC Cambuur en Willem II. Tamata tekent bij FC Groningen voor twee seizoenen. In de overeenkomst is een optie voor een extra seizoen opgenomen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen