Bankzitter Nuytinck ziet geen goals in Belgische topper

13 september 2015, 20:15

In de Belgische Pro League heeft de topper tussen Anderlecht en Racing Genk geen winnaar opgeleverd. De ploegen hielden elkaar zondag in het Stade Constant Vanden Stock in Brussel op een 0-0 gelijkspel.

Genk zal het meest gelukkig zijn met de uitslag. Anderlecht was, zeker in de eerste helft, de bovenliggende partij. De thuisploeg wist dat echter niet om te zetten in goals. Anderlecht meende in de slotfase ook nog recht te hebben op een strafschop, maar de arbitrage zag niets in een overtreding van Genk-keeper Laszlo Köteles op Anderlecht-invaller Frank Acheampong. Köteles raakte bij die botsing wel geblesseerd, waardoor hij vervangen moest worden door Marco Bizot. Bram Nuytinck bleef op de bank bij Anderlecht.

Door het gelijkspel bij Anderlecht - Genk is Oostende nu de enige koploper in België. De Kustboys wonnen zaterdag met 1-5 bij Waasland-Beveren en hebben nu zestien punten, twee meer dan Anderlecht. Genk deelt met elf punten de derde positie met Zulte Waregem en titelhouder AA Gent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen