Heracles wil Ajax in 'leuk schouwspel' passeren

16 oktober 2015, 15:53

We zitten op een kwart van het seizoen in de Eredivisie, maar nog steeds bivakkeert Heracles Almelo in de top van de Eredivisie. De Heraclieden zijn momenteel de nummer drie van Nederland en kunnen dit weekend zelfs weer stijgen. Als er in het eigen Polman Stadion gewonnen wordt van Ajax, dan wordt de koploper van de Eredivisie voorbijgestreefd door de bescheiden ploeg uit Almelo.

Coach John Stegeman kan zaterdagavond tegen Ajax wegens blessures niet rekenen op Oussama Tannane, Bas Sibum, Dario Vujicevic en Peter van Ooijen, maar hoopt het thuispubliek desondanks te kunnen vermaken. "Ik hoop op een leuke wedstrijd. We proberen thuis altijd volle bak te spelen en een leuk schouwspel aan het publiek voor te schotelen. Hopelijk met ons aan de goede kant van de medaille", aldus de trainer van Heracles.

"Maar we spelen wel tegen een topteam, ze vertegenwoordigen Nederland in Europa en zijn de laatste jaren vier keer kampioen geworden", vervolgt Stegeman. "We zetten ons beste beentje voor en gaan ze het zo moeilijk mogelijk proberen te maken. Deze wedstrijd is een mooie uitdaging voor ons."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen