Van Gaal: "Win altijd al meer van Feyenoord dan van PSV"

Ger
25 november 2015, 09:33

Manchester United kan zich in de vijfde groepswedstrijd van de Champions League plaatsen voor de volgende ronde. Dan moet de Engelse topclub voor eigen publiek winnen van PSV. Manager Louis van Gaal wenst zich na de nederlaag in Eindhoven niet alvast rijk te rekenen.

"De eerste wedstrijd tegen PSV was heel teleurstellend. En dan vooral de blessure van Luke Shaw", verwijst Van Gaal naar de zware kwetsuur die de verdediger opliep. "Hij is de beste linksback die United heeft en het is dus een enorm verlies dat hij nu zo lang aan de kant staat. Hij had de revelatie van het seizoen kunnen worden." Shaw zal niet aanwezig zijn op Old Trafford, als United het opneemt tegen PSV. Van Gaal: "Ik heb hem vrijaf gegeven. Luke zit er helemaal doorheen."

Naast Shaw moet Van Gaal ook Ander Herrera, Phil Jones, Michael Carrick en Antonio Valencia missen tegen PSV. Wayne Rooney, Anthony Martial en Marouane Fellaini zijn wel inzetbaar. De oud-bondscoach van het Nederlands elftal rekent opnieuw op een lastige klus. "PSV is altijd moeilijk te verslaan voor mijn teams. Waar ik ook manager ben. Al mijn hele carrière win ik meer van Feyenoord dan van PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen