VVV wil boete voorkomen en vraagt gemeente om hulp

Ger
30 november 2015, 15:29

VVV Venlo heeft de begroting voor het lopende seizoen nog niet sluitend. De eerstedivisionist heeft de gemeente Venlo om hulp gevraagd in de vorm van een garantstelling. VVV moet uiterlijk op 1 december de begroting voor het komende jaar indienen.

"De begroting is nog niet sluitend, we hebben een tekort van een paar ton. Het gaat niet om afgelopen seizoen, maar om de financiële situatie zoals die aan het einde van het seizoen zal zijn. Er kan natuurlijk van alles gebeuren", zegt een woordvoerder van VVV tegen BuzzS. "We hebben dit jaar al voor 2,5 miljoen euro bezuinigd en het is niet zo dat we vanavond nog een paar ton op de bank moeten hebben. Maar we hebben bij de gemeente gevraagd of die garant wil staan."

"We hebben eerder al bij het bedrijfsleven een financiële injectie van een miljoen euro opgehaald, en wie weet staat er nog een zakenman op die ons wil helpen. Maar we wilden niet weer bij de bedrijven aankloppen dus hebben we gevraagd of de gemeente de samenwerking wil uitbreiden." Als de begroting niet sluitend gemaakt kan worden, loopt VVV het risico op een boete, een waarschuwing of puntenaftrek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen