Nog ééntje te gaan: "Het mag nu niet meer misgaan"

1 mei 2016, 20:13

De champagne kan koud gezet worden in Amsterdam. Ajax zette daar zondag in de ArenA een belangrijke nieuwe stap richting het kampioenschap van Nederland. Dankzij een 4-0 winst op FC Twente kunnen de Ajacieden het volgende week afmaken. Bij een zege op De Graafschap (uit) kan Ajax de titel eigenlijk niet ontgaan. FCUpdate.nl sprak na de ruime zege met Nemanja Gudelj.

"Voor mijn gevoel is een 0-1 bij De Graafschap genoeg", stelt Gudelj, die niet vindt dat de 6-2 zege van PSV op SC Cambuur extra druk met zich meebrengt. "Nee. We hoorden die uitslag na de wedstrijd. Natuurlijk heb je liever dat je nog meer uitloopt, maar ik denk dat zes goals verschil genoeg is om kampioen te worden, als je van De Graafschap wint natuurlijk. Voor ons staat er maar één taak te wachten, dat is winnen", weet de middenvelder.

Vaclav Cerny wist bij Ajax de ban te breken. De 18-jarige Tsjech bekroonde zijn eerste basisplaats in de Eredivisie met het openingsdoelpunt. "Ik heb altijd al gezegd dat het een hele gevaarlijke speler is", complimenteert Gudelj. "Hij is razendsnel, kan zowel binnendoor als buitenom gaan en heeft een goed linkerbeen. En hij kan dus ook met rechts scoren. Dat deed hij ook al tegen Celtic. Hij is een typische buitenspeler, die vaak tegen de zijlijn aan staat en van daaruit zijn actie zoekt. Dat is voor mij, als middenvelder zijnde, ook fijn. Ik weet dat ik hem bijna blind de ruimte in kan schieten", besluit Gudelj.

[photo,97597,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen