Geschorste Pröpper had broer graag willen helpen

Jw
2 mei 2016, 18:58

De Graafschap moet het zondag zonder Robin Pröpper stellen. De verdediger pakte in de uitwedstrijd tegen AZ alweer zijn elfde gele kaart van het seizoen, waardoor hij een wedstrijd schorsing moet uitzitten. Pröpper baalt ervan dat hij er uitgerekend tegen Ajax niet bij kan zijn.

"Ik baal er van dat ik tegen Ajax niet kan spelen'', zegt Pröpper tegen De Gelderlander. "Ik had mijn broer Davy (middenvelder van PSV, red.) graag nog willen helpen in de strijd om het kampioenschap. Maar ik heb nu gedwongen even rust tot de play-offs.''

Eerder vielen de twee broers al op in het nieuws, doordat Davy Pröpper aangaf zijn broer een vakantie te hebben beloofd, als hij een goed resultaat neerzet tegen Ajax. De KNVB ging er zelfs nog op in. "Volgens het reglement mag het niet. Je mag geen aanmoedigingspremie geven", zei een woordvoerder van de nationale voetbalbond eerder tegen Omroep Gelderland. "We zullen dat bij PSV aangeven. Maar ik heb het idee dat het een verhaal is met een knipoog."

Er staat voor De Graafschap in het laatste reguliere Eredivisie-duel niets meer op het spel. De Superboeren kunnen zich alleen nog via de play-offs handhaven op het hoogste niveau. Ajax kan op de Vijverberg juist kampioen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen