De Boer zit er bovenop: "Dat accepteren we niet"

5 mei 2016, 13:11   Bijgewerkt: 5 mei 2016, 13:20

De Eredivisie nadert een zinderende ontknoping. Aanstaande zondag zullen Ajax en PSV gaan uitmaken wie er dit seizoen met de titel aan de haal gaat. De Amsterdammers hebben de beste papieren voor het kampioenschap, maar Frank de Boer rekent zich absoluut niet nog niet rijk. De coach eist absolute scherpte van zijn spelers tegen De Graafschap.

Als Ajax zondag wint, is het in principe kampioen. Dit omdat PSV ondanks het zelfde aantal punten een minder doelsaldo heeft. "De tegenstander of de buitenwacht moet niet het gevoel krijgen dat ze ons een oor aan kunnen naaien. We laten niets aan het toeval over. En als iemand uit de pas loopt, denkt: Het hoeft allemaal niet meer zo nodig, we zijn er al, dan wordt hij aan zijn haren meegetrokken. Dat accepteren we niet", spreekt De Boer resoluut bij Ajax TV.

De oefenmeester houdt zijn spelers voor hoe geweldig het is om de titel te winnen. "Vorig jaar hebben we PSV met die schaal op zo'n plein zien staan. Dan besef je maar al te goed hoe fantastisch het is om kampioen te worden. Dat gevoel wil je terug. We mogen het nu dus niet meer uit handen gegeven. Dit is wat we het allerliefste willens dat moet je uitstralen. Hopelijk spelen we tegen De Graafschap onze beste wedstrijd van het seizoen."

Alle eredivisieduels beginnen zondag om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen