Stam: "Lijkt me duidelijk dat Ajax kampioen wordt"

6 mei 2016, 09:04

Jaap Stam is er heilig van overtuigd dat Ajax komende zondag drie punten gaat pakken in de uitwedstrijd tegen De Graafschap en daardoor de vijfde landstitel in zes seizoenen zal grijpen. De oud-verdediger, die in zijn carrière 67 interlands voor Oranje speelde, kent geen enkele twijfel.

"Het lijkt me duidelijk dat het Ajax wordt", laat Stam optekenen in De Telegraaf. De voormalig verdediger vindt dat Ajax dit seizoen zeer goed georganiseerd en stabiel is. "Ik vind Ajax dit seizoen heel constant. Er is veel geklaagd over het niveau van het spel van Ajax. Het zou niet mooi en attractief genoeg zijn, maar uiteindelijk gaat het altijd over winnen. Als het niet mooi kan, dan maar kwaadschiks. Dat vermogen heeft dit Ajax. Het is een team dat altijd hard blijft werken en ook veel scorend vermogen heeft."

Stam is momenteel assistent-coach bij Jong Ajax en haalde woensdag zijn diploma Coach Betaald Voetbal. Hij vindt het echter nog te vroeg om een beslissing te nemen over zijn toekomst, zo liet hij eerder deze week weten. In De Telegraaf zegt hij een voorkeur te hebben voor een avontuur in Engeland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen