NAC werkt aan keeper, back en Man City-spelers

6 mei 2016, 12:39

NAC Breda is in volle voorbereiding op de play-offs om promotie naar de Eredivisie, maar is achter de schermen ook al druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het komende seizoen. De Bredanaars zijn bezig met een nieuwe keeper en een nieuwe rechtsback en hebben bovendien meerdere spelers van Manchester City min of meer op proef.

In de zoektocht naar een opvolger voor de stoppende Jelle ten Rouwelaar heeft NAC haar oog laten vallen op Helmond Sport-doelman Wouter van der Steen (25). Technisch directeur Hans Smulders heeft volgens BN De Stem inmiddels al een eerste gesprek achter de rug met de goalie. Van der Steen is niet de enige keeper die in beeld is in Breda, aangezien de clubleiding een jonge doelman van Manchester City wil verwelkomen: de 20-jarige Engelsman Angus Gunn. Er trainen overigens meerdere spelers van de Engelse topclub mee met NAC, zo heeft Smulders via Twitter bevestigd. De club uit Breda heeft met Man City een afspraak dat het de komende vijf jaar ieder seizoen tenminste vier spelers gratis mag lenen. Ook Ian Lawlor, verhuurd aan Bury, is in beeld.

Ondertussen heeft NAC concrete interesse voor Mitch Apau. De 26-jarige rechtsachter kan transfervrij vertrekken bij het Belgische Westerlo. Smulders heeft toegeven dat hij met Apau gesproken heeft, maar dat de vleugelverdediger alleen haalbaar is als NAC promoveert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen