"De Boer zou Valencia of Everton geweldig vinden"

Jw
8 mei 2016, 10:00

Er komt pas na de laatste speelronde in de Eredivisie duidelijkheid over de toekomst van Frank de Boer. De 45-jarige trainer wil zich richten op de titelstrijd, maar zijn zaakwaarnemer Guido Aalbers verklapte welke buitenlandse clubs in aanmerking komen bij een eventueel vertrek uit Amsterdam.

"Valencia en Everton zou hij geweldig vinden", zegt Aalbers in gesprek met de NOS. "Het gaat erom wat de filosofie is bij de club en hoe je wilt voetballen. Dat is hetgeen waar Frank naar zoekt."

De Boer gaat volgende week in gesprek met de clubleiding, zo gaf hij afgelopen vrijdag aan. "Rond die periode moet er wel duidelijkheid zijn", zei de Ajax-coach in het Algemeen Dagblad. Volgens Aalbers heeft zich nog geen club officieel gemeld. "Ik heb tegen Ajax gezegd dat er geen andere club is en ik heb ook met niemand gesproken en dat blijft ook zo. Frank zegt ook dat hij nu de focus nodig heeft om kampioen te worden, dus daar val ik hem ook niet mee lastig."

De Boer heeft na dit seizoen nog een éénjarig contract in Amsterdam. Hij werd in 2010 benoemd als hoofdtrainer van Ajax en kan vanmiddag voor de vijfde keer in zes seizoenen kampioen worden in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen