De Boer moet titel aan PSV laten: "Net een boze droom"

Ger
8 mei 2016, 17:03

Trainer Frank de Boer kan niet begrijpen dat Ajax de landstitel op de laatste speelronde nog uit handen heeft gegeven. Een overwinning op het veld van De Graafschap had volstaan voor het kampioenschap, maar de Amsterdammers speelden met 1-1 gelijk. Concurrent PSV profiteerde optimaal door PEC Zwolle te verslaan.

Volgens De Boer is de klap van het missen van de titel nog niet volledig doorgedrongen bij de staf en spelers van Ajax. "Niemand kan een woord uitbrengen. Het is net een boze droom. Ik kan het nog niet helemaal bevatten", zegt een diep teleurgestelde De Boer tegenover FOX Sports. Ajax kwam in Doetinchem nog wel op voorsprong via Amin Younes. Tien minuten na de pauze maakte Bryan Smeets gelijk. "We hebben onze kansen niet benut", blikt De Boer terug. "Als we de 0-2 hadden gemaakt, was de wedstrijd beslist geweest. Misschien dat er na de 1-1 toch wat spanning ontstond bij de spelers."

De Boer benadrukt dat de mislukte kampioensrace met Ajax geen rol speelt in zijn toekomstplannen. "Dit heeft geen invloed. De beslissing heb ik al genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen