Brands voorspelde gelijkspel Ajax: "Bloemetje naar Doetinchem"

8 mei 2016, 17:35

Marcel Brands noemt als technisch manager van PSV het kampioenschap verdiend. De Eindhovenaren mochten zondag de schaal omhooghouden na puntenverlies van Ajax en een 1-3 zege op bezoek bij PEC Zwolle.

"Nu weten we dat we Champions League-voetbal hebben, dat is financieel weer een klapper", vertelt het bestuurslid in gesprek met FOX Sports. "Maar het belangrijkste is het sportieve aspect. Ik denk dat wij de terechte kampioen zijn. We hebben een fantastisch seizoen achter de rug en het zou dan ongelooflijk zuur zijn om aan het einde geen prijs te hebben."

Ajax had alles in eigen hand met een veel beter doelsaldo en een op papier makkelijke tegenstander tijdens de laatste speelronde. "Ik heb dit jaar altijd geloof gehouden, misschien komt dat door het trauma met AZ. Ik heb steeds gezegd dat als Ajax niet snel afstand neemt bij De Graafschap, dat het spannend wordt."

"Ik zei gisteren (zaterdag, red.) nog tegen mijn zoon dat Ajax 1-1 zou spelen. Wat mij betreft mag er wel een bloemetje naar Doetinchem."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen