Laatste greintje hoop op speeltijd vervliegt voor Robben

13 mei 2016, 13:56   Bijgewerkt: 13 mei 2016, 14:43

Mocht Arjen Robben nog hoop hebben gehad dat hij dit seizoen nog in actie kon komen, dan is deze nu vervlogen. De Nederlandse flankenflitser zal deze jaargang niet meer aan spelen toekomen bij Bayern München. Dat heeft trainer Pep Guardiola op de persconferentie bevestigd. "Er is geen enkele kans dat hij nog in actie komt", zei de Spanjaard.

We kunnen zodoende gerust concluderen dat het een mislukt seizoen is geworden voor Robben. De aanvoerder van het Nederlands elftal is het hele jaar al aan het klungelen en wordt nu al twee maanden geplaagd door spierproblemen. Hij wilde zich klaarstomen voor de finale van de DFB Pokal tegen Borussia Dortmund, maar deze vlieger gaat niet op voor onze landgenoot. De eindstrijd in Berlijn wordt over acht dagen gespeeld.

Voordat het zover is, speelt Bayern eerst nog de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, tegen rode lantaarndrager Hannover 96. De Beierse topclub treedt dus aan zonder Robben, die dit seizoen tot 22 officiële optredens (zeven goals) is gekomen.

Robben moet ook de vriendschappelijke interlands van Oranje tegen Ierland, Polen en Oostenrijk laten schieten door zijn blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen