Robben blijft strijdbaar en komt mogelijk langs bij Oranje

17 mei 2016, 09:00

Arjen Robben hoopt op korte termijn definitief een punt te zetten achter zijn fysieke problemen. De aanvoerder van het Nederlands elftal wordt al tijden geplaagd door een vervelende spierblessure en knokt ervoor om sterk terug te komen dan ooit tevoren.

Robben kwam sinds de doelpuntloze remise tussen Bayern München en Borussia Dortmund op 5 maart niet meer in actie en zal de DFB Pokal-finale tussen deze clubs ook aan zich voorbij moeten laten gaan. De 32-jarige vleugelaanvaller baalt stevig, maar blijft strijdbaar. "Ik beloof dat ik sterk terug kom dan ooit tevoren. Het is mentaal gezien een zware tijd voor mij geweest, je wil het team altijd helpen. Volgend seizoen wordt zeer belangrijk voor mij."

Mogelijk meldt Robben zich eind mei overigens op het trainingskamp van het Nederlands elftal in Portugal. Het AD schrijft dat de captain van Oranje mogelijk een paar dagen langs zal komen. Dat zal echter alleen in het kader van het groepsproces zijn, niet om te spelen tegen Ierland (27 mei), Polen (1 juni) en Oostenrijk (4 juni).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen