Gladon en Bruns: "Moeten scoren, en gaan dat ook doen"

20 mei 2016, 11:52

Heracles Almelo speelde gisteren (donderdag) in eigen huis gelijk tegen FC Utrecht: 1-1. Daarmee is Heracles nog volop in de race om voor de eerste keer in de geschiedenis van de club Europees voetbal te bereiken. Paul Gladon en Thomas Bruns kijken met vertrouwen naar aanstaande zondag, als de return wordt gespeeld in De Galgenwaard.

"Het is duidelijk wat we zondag moeten doen: scoren. En dat gaan we ook doen", zegt Paul Gladon in gesprek met Heracles TV. De lange spits maakte in de halve finale tegen FC Groningen in blessuretijd de 2-1, wat Heracles de kans bood om in de verlenging uit te lopen naar een ruime zege. Tegen Utrecht was Gladon in blessuretijd opnieuw dichtbij een treffer. "Ik stond met mijn rug naar de goal en zag niet waar de keeper stond. Ik kopte op gevoel, maar helaas miste de bal het doel. Dat had de week nóg mooier gemaakt."

Bruns wist het net wel te vinden. Vlak voor rust zette hij Heracles op voorsprong. "In het begin hadden we het lastig, maar nadat we een verdediger doorschoven naar het middenveld ging het beter. Dat leidde uiteindelijk tot mijn treffer. Het is zonde dat we uiteindelijk nog wel een doelpunt weggaven en dat het een aantal keren 'net niet' was bij de kansen die we zelf creëerden. Maar als het zondag 'net wel' wordt, hoor je mij niet klagen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen