PSV sluit seizoen af met gelijkspel tegen Wolfsburg

21 mei 2016, 16:01   Bijgewerkt: 21 mei 2016, 16:13

Het seizoen 2015/16 zit er definitief op voor PSV. In China speelde de kampioen van Nederland zaterdagmiddag met 1-1 gelijk tegen VfL Wolfsburg, waar Bas Dost in de basis begon. Uiteindelijk werd Wolfsburg als winnaar aangewezen, omdat zij de strafschoppen beter namen. Het duel met de Duitsers was de laatste wedstrijd van PSV met Philips als sponsor op het shirt. 

PSV kwam in Zhuhai in 67ste minuut op achterstand, toen Daniel Caligiuri de score opende. Op dat moment stond Dost al niet meer in het veld, omdat hij in de rust was gewisseld. Overigens had Steven Bergwijn een minuut voor de goal van Wolfsburg nog de paal geraakt. Na de goal van de Duitsers liet het antwoord van PSV niet lang op zich wachten, aangezien Gastón Pereiro drie minuten daarna de gelijkmaker scoorde. Daarna vielen er geen treffers meer in het oefenduel. Wel werden er nog penalty's genomen, waar Nicolas-Isimat Mirin en Bergwijn namens PSV faalden van elf meter. 

Voor PSV, waar Ruud Brood bij afwezigheid van Phillip Cocu de honneurs waarnam, is het seizoen nu definitief voorbij. Op 27 juni werkt PSV de eerste training van het nieuwe seizoen af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen