NAC sluit zich niet aan bij kritiek eigen hoofdtrainer

29 mei 2016, 18:02

Justin Goetzee is het als directeur van NAC Breda niet eens met de uitspraak die hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen heeft gedaan. Volgens de oefenmeester leeft de club in onzekerheid omdat zes spelers zelf kunnen beslissen of ze hun aflopende contract verlengen.

Ronnie Stam, Luis Pedro, Donny Gorter, Michael Dingsdag, Kevin Brands en Sjoerd Ars hebben een eenzijdige optie in hun verbintenis. Het zestal werd vorig jaar door de inmiddels ontslagen Robert Maaskant aangetrokken. Enkele spelers moeten voor 15 juni hun beslissing bekendmaken.

Dijkhuizen meent dat NAC geen kant op kan. "Daar ben ik het niet helemaal mee eens", vertelt Goetzee aan BN/De Stem. "Ik vind niet dat wij klem zitten, omdat we nu niet gepromoveerd zijn. Ik begrijp alle consternatie en heisa ook niet. Binnen NAC is hier goed over gecommuniceerd. Het is niet terecht dat Maaskant overal de schuld van krijgt. Hij is netjes binnen het budget gebleven."

"De contracten zijn een stuk lager dan in de Eredivisie. Het klopt dat ik mijn handtekening onder de contracten heb gezet. Ik teken mee. Daar loop ik niet voor weg. In overleg met de controller Edgar Mol is dit gebeurd. In sommige situaties moet je flexibel zijn om bepaalde spelers te kunnen halen. Vandaar de contracten met clausules erin waarin we bewust een einddatum hebben opgenomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen