Gewaardeerde Mascherano: "Lastig om Barça te verlaten"

6 juni 2016, 13:38

"Ik heb geen enkele twijfel over de toekomst van Javier Mascherano. Hij is een belangrijke speler", sprak sportief directeur Robert Fernández van FC Barcelona vorige week op een persconferentie. Eens te meer werd duidelijk dat de Argentijnse verdediger enorm gewaardeerd wordt bij de Catalaanse topclub. Desalniettmin wordt hij veelvuldig in verband gebracht met Italiaanse topclubs.

Mascherano weet dat er veel interesse in hem is, maar vindt het ook mooi dat hij op veel waardering kan rekenen in Barcelona. "Het is zeer lastig om hier weg te gaan. Barcelona heeft laten weten dat het niet de intentie heeft om mij te laten gaan. Ze zijn hier erg blij me mij en dat maakt het lastig om de club te verlaten. Er is altijd een mogelijkheid om weg te gaan, maar dat geldt ook voor een langer verblijf", aldus de Argentijn tegen Ole.

"Ik sta nog onder contract bij Barcelona en heb een goede verstandighouding met alle betrokkenen van de club. Ik word hier altijd goed behandeld, mij hoor je niet klagen. Mocht ik hier op een dag weggaan, dan wil ik dat niet doen met een vervelende smaak in mijn mond", stelt Mascherano, wiens toekomst dus nog wel onzeker blijft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen