Ajax moet deel van eventuele transfersom Milik afstaan

21 juni 2016, 10:37

Arek Milik is momenteel met Polen actief op het EK in Frankrijk. De Ajax-spits wist het enige Poolse doelpunt tot nu toe voor zijn rekening te nemen en hoopt zich in de belangstelling van andere clubs te spelen. Naar verluidt wil Ajax Milik deze zomer te verkopen, al strijkt het dan niet het volledige transferbedrag op.

Ook Bayer Leverkusen verdient namelijk aan een eventuele transfer van Milik. Die club nam een doorverkooppercentage op in de overeenkomst met Ajax, zo bevestigt Leverkusen-directeur Jonas Boldt tegenover Bild. "We hebben heel bewust voor die clausule gekozen en zijn dan ook blij om te zien dat Milik zich zo heeft ontwikkeld."

Vrijdag maakte Ajax de komst van de Colombiaanse spits Mateo Casierra bekend, terwijl ook de naam van Klaas-Jan Huntelaar [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/298906/ajax-werkt-aan-komst-twee-of-drie-zeer-goede-spelers/,_blank,rondzingt] in de ArenA. Mocht die transfer rondkomen, dan is een uitgaande transfer van Milik aannemelijk en zal Bayer Leverkusen zich in de handen wrijven met de extra inkomsten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen