Sánchez: "Ajax is de beste club om verder te groeien"

21 juni 2016, 18:24

Ajax maakte dinsdagmiddag officieel bekend dat Davinson Sánchez Mina voor vijf seizoenen in de Amsterdam ArenA heeft getekend. De Colombiaanse verdediger denkt dat de Nederlandse topclub bij uitstek geschikt is om de volgende stap te zetten in zijn carrière.

"Hier kan ik me verder ontwikkelen", zegt de 20-jarige Sánchez op de website van Ajax over zijn transfer. "Dit is een prachtige dag voor mij. Ik ben heel blij dat ik de overstap naar Ajax heb gemaakt. Het is een heel grote club met een prachtige historie. Er hebben hier altijd grote spelers onder contract gestaan. Denk bijvoorbeeld aan Johan Cruijff en Frank Rijkaard. Ajax is in de hele wereld bekend."

Sánchez hoopt dat zijn groei in Amsterdam in een stroomversnelling terechtkomt. "Ik kan hier veel leren en mijn persoonlijke doelen verwezenlijken. Ajax is voor mij de beste club om als speler verder te groeien", aldus de Colombiaan, die zichzelf omschrijft als 'een temperamentvolle verdediger die graag de bal aan de voet wil hebben'. "Dat is een van mijn sterke punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen