PSV wil opvolger Bruma halen: "Maar Isimat is eerste optie"

25 juni 2016, 09:13

De transfer van Jeffrey Bruma naar VfL Wolfsburg zal waarschijnlijk komende dinsdag of woensdag zijn beslag krijgen en dus verliest PSV één van haar beste spelers. Volgens technisch manager Marcel Brands is Nicolas Isimat-Mirin de voornaamste kandidaat om Bruma op te volgen in Eindhoven, al gaat de club nog wel de transfermarkt op.

"Isimat is de eerste optie. Dat is ook de intentie geweest, toen we met hem vorig jaar een vierjarig contract hebben afgesloten", laat Brands optekenen in De Telegraaf. "Isimat heeft het uitstekend gedaan en hij staat te trappelen. Nu krijgt hij de kans om het te laten zien."

Brands geeft aan dat PSV een nieuwe verdediger met ervaring wil kopen. "We willen drie volwaardige centrale verdedigers hebben, zodat er ook een gezonde onderlinge concurrentie is. Daarbij heb je ook gewoon drie spelers nodig voor die twee posities. Jeffrey en Hector (Moreno, red.) hebben afgelopen seizoen weinig gemist, maar dat geluk heb je niet elk jaar", beseft Brands, die begrijpt dat Bruma bij PSV vertrekt. "We hadden Jeffrey natuurlijk graag behouden, maar na drie jaar is hij klaar voor een nieuwe stap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen