PSV en Ajax informeren naar vrij dure Lombaerts

26 juni 2016, 12:02

Jeffrey Bruma is hard op weg van PSV naar VfL Wolfsburg en daardoor is het voor zijn Eindhovense werkgever zaak om alvast rond te kijken naar mogelijke vervangers. Nicolas Lombaerts is een kandidaat om de centrumverdediger op te volgen in het Philips Stadion. PSV heeft reeds bij Zenit Sint-Petersburg geïnformeerd naar de Belgische international.

De 31-jarige Lombaerts staat in de belangstelling van PSV, maar er hangt wel een flink prijskaartje om de nek van de Belg. De international van de Rode Duivels staat nog twee jaar onder contract bij Zenit, maar zinspeelt op een vertrek uit Rusland. Naast PSV worden Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik, Borussia Mönchengladbach en clubs uit Turkije, Engeland en Italië genoemd. Afgelopen zomer ging een transfer naar Sunderland in rook op voor Lombaerts.

"Het is duidelijk dat we Lombaerts niet voor een appel en een ei laten gaan", zegt Henk van Stee, technisch directeur van Zenit, in De Telegraaf. In gesprek met Voetbal International bevestigde hij al dat PSV én Ajax infomeerden naar de Belgische verdediger. "Maar er is nog niet geboden", maakt hij wel duidelijk. "Marcel Brands (technisch manager PSV, red.) heeft gedaan wat elke technische man zou doen: hij heeft bij ons geïnformeerd naar de situatie van Lombaerts. Een concreet bod heeft PSV echter niet gedaan. Ook Ajax heeft - zij het via een tussenpersoon - contact opgenomen", aldus de 'td' van Zenit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen