Ouaali hoofd jeugdopleiding Ajax: "Bijzonder trots"

Ger
27 juni 2016, 15:14

Saïd Ouaali is aangesteld als hoofd jeugdopleiding van Ajax. Hij zet zijn handtekening onder een verbintenis tot en met 30 juni 2019. Met zijn aanstelling treedt Ouaali tevens toe tot het zogeheten technisch hart van de Amsterdamse club.

De bijna 47-jarige Ouaali begon halverwege het seizoen 2011/2012 als trainer in de jeugdopleiding van Ajax. Vanaf 2014 was hij daarnaast werkzaam als coördinator van de bovenbouw. Sinds december 2015 combineerde de Marokkaan die rol met de functie van ad interim hoofd jeugdopleiding. "Deze aanstelling getuigt van waardering en daar ben ik uiteraard bijzonder trots op", zegt Ouaali. "Voor komend seizoen zijn enkele nieuwe jeugdtrainers aangesteld die de staf zullen versterken. Dat biedt de mogelijkheid voor mij om samen met Dennis Bergkamp meer de nadruk te leggen op de doorstroom van de jeugd naar Jong Ajax en het eerste elftal."

"Saïd werkt al bijna vijf jaar naar volle tevredenheid in onze opleiding", aldus directeur Edwin van der Sar. "Met zijn aanstelling hebben we nu alle belangrijke voetbalfuncties ingevuld en kunnen we met vertrouwen het nieuwe seizoen in."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen