Willems zegt 'nee' tegen Monaco, dat wel Pool haalt

29 juni 2016, 00:29

AS Monaco had Jetro Willems op de korrel als mogelijke vervanger van Real Madrid-huurling Fábio Coentrão, maar de linksachter van PSV heeft de interesse van de Monegasken van de hand gewezen. Hij wacht liever op een club waar hij een nog beter gevoel bij heeft.

Volgens De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad heeft Willems op dit moment geen behoefte om naar het prinsdom te vertrekken. Hoewel Monaco nog geen concreet bod heeft uitgebracht, heeft de linksback aangegeven dat hij eerst nog verder wil rondkijken.

Een overstap naar Spanje of Engeland zou als muziek in de oren klinken voor Willems, die naar verluidt tussen de 8 en 10 miljoen euro moet opleveren voor PSV. Een vertrek lijkt een uitgemaakte zaak te zijn, omdat het contract van Willems in Eindhoven volgend seizoen afloopt.

Glik wél naar Monaco

Monaco heeft overigens wel beet bij een andere verdediger. Kamil Jacek Glik, al jaren een vaste waarde bij Torino en momenteel met Polen actief op het EK 2016 in Frankrijk, heeft bevestigd dat hij naar de Franse club gaat verkassen. "Hun aanbod was het beste voor mij én voor Torino", sprak Glik tegen het Poolse Przeglad Sportowy. De kopsterke verdediger stond ook in de belangstelling van Besiktas.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen