De Ligt (16) geniet van 'leerweek' op trainingskamp Ajax

5 juli 2016, 11:46

Ajax werkt momenteel aan de fitheid op het trainingskamp in het Oostenrijkse Zillertal. Daar zijn niet alleen de gerenommeerde spelers aanwezig, maar ook de talentvolle Matthijs de Ligt. De 16-jarige verdediger krijgt van de nieuwe trainer Peter Bosz de kans om te laten zien wat hij in huis heeft.

"Ik hoop dat hij gecharmeerd van me raakt", aldus De Ligt in een interview met Ajax TV. "De faciliteiten zijn goed hier en het voetbal is van een hoog niveau. Het is een droom om met het eerste van Ajax op trainingskamp te gaan, dit is iets waar je het voor doet. Het is pittig, de trainingen zijn zwaar. Deze week zullen we zien of ik dat fysiek aankan. Zo niet, dan geef ik dat aan."

De Ligt geeft aan het trainingskamp vooral te zien als een leerweek. "En daarnaast zal ik natuurlijk proberen om me tussen deze jongens te profileren. Maar het is al mooi dat ik er bij ben. Ik zat in het krachthonk toen Donny van de Beek me feliciteerde. Ik dacht dat hij doelde op het feit dat ik geslaagd was voor de middelbare school, want ik wist nog niet dat ik mee ging op trainingskamp."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen