Sinkgraven: "Bosz wil de Daley van Heerenveen weer zien"

6 juli 2016, 20:00

Onder Peter Bosz hoopt Daley Sinkgraven zich dit seizoen écht te laten zien bij Ajax. In zijn eerste anderhalf jaar wist de technische middenvelder nooit echt een onbetwiste basisspeler te worden en onder de nieuwe coach wil hij dat wel bewerkstelligen.

"De nieuwe trainer Peter Bosz zei vorige week tegen me dat iedereen weer op nul begint. Hij zei dat hij de Daley van Heerenveen weer terug wil zien. Daar ga ik voor zorgen. Ik ga mijn stinkende best doen", zegt de spelmaker op Ajax.nl. Vorig seizoen begon hij onder Frank de Boer als basisspeler aan het seizoen. "In de wedstrijden tegen Rapid Wien en Celtic maakte ik een paar fouten. Vervolgens verloor ik mijn plek in de basis. En op de momenten dat ik er klaar voor was om opnieuw mijn kansen te grijpen, gebeurde er telkens weer iets. Mijn knieoperatie was daar eind 2015 een goed voorbeeld van. Het zat allemaal niet mee. Hopelijk heb ik die pechmomenten nu achter me gelaten."

"De nieuwe trainer houdt van aanvallend voetbal", vervolgt de oud-speler van sc Heerenveen. "Ik denk ik daar met mijn creativeitet en acties een belangrijke rol in kan spelen. Ik hoop dat het dit seizoen gaat gebeuren. Het voelt in alle opzichten als een nieuwe start."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen