Younes is sportief: "Geen reden om kwaad te zijn op Ajax"

9 juli 2016, 11:32

Amin Younes wilde met Duitsland graag deelnemen aan de Olympische Spelen, maar Ajax heeft de aanvaller geen toestemming daarvoor gegeven. Hoewel de buitenspeler dat jammer vindt, maakt hij er geen groot probleem van.

Omdat Ajax in de voorronde van de Champions League wil beschikken over Younes, heeft hij geen toestemming gekregen van de club. "Natuurlijk ben je een beetje teleurgesteld, dat is ook normaal", reageert de Duitser op de clubsite. "Dit is een kans die in principe maar één keer in je leven voorbij komt. Maar voor mij is het nu klaar. We hebben erover gesproken en gekeken wat voor beide partijen het beste is. Ajax heeft dit besloten en ik zet me nu vol gas voor de club in. Er is geen reden kwaad of verdrietig te zijn."

De 22-jarige aanvaller, die afgelopen seizoen belangrijk was voor Ajax, heeft sowieso zin in het nieuwe seizoen. Hij vindt het geen probleem dat de verwachtingen hooggespannen zijn. "Dat hoort erbij bij een club als Ajax en is alleen maar een goed teken. En wat mijzelf betreft, het betekent alleen maar dat de mensen mij vertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen