AFC houdt Ajax op remise: "Niet onder de indruk"

Ger
13 juli 2016, 11:09

AFC zorgde dinsdag voor een behoorlijke verrassing door Ajax in een oefenwedstrijd op een 2-2 gelijkspel te houden. De sfeer bij de amateurploeg zat er na afloop van het treffen tegen de grote stadgenoot vanzelfsprekend goed in.

"Met die 2-2 als eindstand konden wij met een big-smile de kleedkamer en de kantine in", aldus trainer Ton du Chatinier tegen het amsterdamschevoetbal.nl. "Het was ook fantastisch om voor drieduizend man te mogen voetballen, echt een mooie beleving. Ik hoop dat we dit komend seizoen in de Tweede Divisie vaker mogen doen. Maar je bent zo goed als je laatste wedstrijd, dus als we komend weekend van Quick Boys verliezen heeft dit gelijkspel weinig waarde."

Koen Bosma opende in de eerste helft de score. Die 1-0 bleef tot de rust staan. "We kunnen gewoon zeggen dat we de eerste helft van Ajax hebben gewonnen, echt fantastisch dit", zegt de aanvaller. "Ajax is natuurlijk veel fitter, is mentaal sterker dan ons, maar ik was niet onder de indruk van de individuele kwaliteiten van de spelers. Ik ben toch fan van Ajax en dan is het jammer als je zoiets ziet. Maar voor ons is het hartstikke mooi."

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen