Fledderus 'had nog nooit gehoord' van Arouca

15 juli 2016, 15:07

Mark-Jan Fledderus kijkt uit naar het debuut van Heracles Almelo in Europa. De aanvoerder van de winnaar van de play-offs om Europees voetbal is wel te spreken over de loting voor de derde voorronde van de Europa League, waarin de Almeloërs gekoppeld werden aan het Portugese Arouca.

De Heraclieden spelen eerst thuis op donderdag 28 juli en reizen exact een week later naar Portugal af voor de return. "Naar Portugal, dat is heel erg leuk denk ik", zegt Fledderus tegen Heracles TV over het affiche. "Ik weet eigenlijk heel weinig van de tegenstander. Ik had er nog weinig van gehoord, van Arouca", aldus de linkspoot. "Behalve dat ik het op het lijstje zag staan tussen de mogelijke clubs die we konden loten had ik er nog nooit van gehoord."

Arouca is net als Heracles een debutant in het Europese voetbal. "We konden ook wat bekende en grotere clubs loten. We zijn allemaal wel blij dat we die in onze eerste ronde ontlopen. Je weet het uiteindelijk nooit natuurlijk, maar we hopen dat we hier wat meer kansen tegen hebben dan bijvoorbeeld Hertha BSC", aldus Fledderus. "Ik hoop dat we er klaar voor zijn. We hebben nog twee weken de tijd, dus we gaan daar hard naartoe werken. We hebben er heel veel zin in. En we gaan er wel voor om een ronde verder te komen natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen