Bosz: "We hebben tijd nodig om alles op de rit te krijgen"

19 juli 2016, 20:30

Peter Bosz hoopt dat zijn Ajax in de laatste weken van de voorbereiding het positieve gevoel te pakken krijgt. Tot nu toe stellen de Amsterdammers op basis van het resultaat vooral teleur. Bosz blijft rustig in zijn eerste weken bij zijn nieuwe club.

Ajax maakt zich op voor de duels met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League. Woensdag staat Ajax tegenover AS Béziers, waarna later op de dag een wedstrijd tegen Olympique Marseille op de planning staat. Bosz lijkt zich vooralsnog geen zorgen te maken over de huidige vorm.

"We hebben tijd nodig om alles op de rit te krijgen", vertelt de eindverantwoordelijke op de officiële website van Ajax. "Dat lukt niet in een week en ook niet in twee of drie. Dat heeft tijd nodig. Iedere wedstrijd in de voorbereiding is belangrijk, deze laatste ook. Maar de trainingen zijn net zo belangrijk, omdat ik daarin mijn ideeën op de jongens kan overbrengen."

Amin Younes en Lasse Schöne zijn niet met de ploeg mee naar Frankrijk. "Ze zijn niet mee omdat ik niet het risico wil lopen dat het serieuze blessures worden. De medische staf denkt dat ze zaterdag weer mee kunnen trainer, dus wat dat betreft maak ik mee geen zorgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen