Bosz: "Eindelijk Ajax gezien dat we willen zien"

21 juli 2016, 08:41

Ajax sloot de voorbereiding op het nieuwe seizoen woensdag af met een 2-0 zege op Béziers en een 2-2 gelijkspel tegen Olympique Marseille. Coach Peter Bosz is tevreden over het spel van zijn club. Ajax was in de eerste vier oefenduels niet tot winst gekomen.

"Het was voor ons een goede dag omdat de meeste jongens voor het eerst negentig minuten in de benen hebben", aldus Bosz tegen Ajax TV. Vooral de eerste helft tegen Marseille is hem goed bevallen. "Toen zag je eindelijk het Ajax waar we naartoe willen. Een Ajax dat hoog druk zet, dat in balbezit goed voetbalt en kansen creëert. Je leert ook dat als je de bal heel snel kwijt bent, zij iets meer druk zetten en dat je gelijk twee goals tegen krijgt. Maar over het algemeen was het een goede dag voor ons."

Bosz was niet in paniek door de mindere resultaten in de eerste vier oefenduels van deze zomer. "De late 2-2 is zeker voor de spelers toch belangrijk, zo kan ik me voorstellen", vervolgt hij. "Als coach kijk ik door de resultaten heen. Straks wil ik alleen maar winnen hoor, maar nu waren we vooral bezig met de manier van voetballen en die begint erin te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen