Biseswar: "We kunnen het Ajax heel lastig maken"

25 juli 2016, 08:18

Nog één dag, dan is het zover. Dan komt Ajax in actie in de derde voorronde van de Champions League. Er wacht een tweeluik met PAOK Saloniki op de Amsterdammers. Dinsdagavond komen de Grieken eerst op bezoek in de Amsterdam ArenA. In de persoon van Diego Biseswar zit er een Nederlander in de selectie van PAOK.

Het jeugdproduct van Feyenoord speelde 93 eredivisieduels voor Feyenoord, werd verhuurd aan Heracles Almelo en De Graafschap en kwam via het Turkse Kayserispor terecht bij PAOK. Met de Griekse club komt hij dus even terug in Nederland. "Voor de loting dacht ik al dat Ajax wel een heel mooie tegenstander zou zijn. Al ken ik persoonlijk bijna niemand meer. Alleen de keeper, Jasper Cillessen, want met hem heb ik bij Jong Oranje gespeeld", aldus Biseswar in De Telegraaf.

De voormalig Feyenoorder denkt dat Ajax een zware kluif krijgt aan PAOK. "Als het bij ons gaat lopen, kunnen we het Ajax heel lastig maken. Wij groeien als team steeds meer naar elkaar toe en Ajax heeft een nieuwe trainer en lijkt zoekende. Al denk ik wel dat Ajax er staat als het om het echie gaat", voorspelt Biseswar. "Qua ervaring en body is PAOK wel wat verder. Maar op tactisch vlak is Ajax vaak weer heel goed, dus het gaan spannende potjes worden. Het is fifty-fifty", zo schat de vleugelaanvaller in. "In 2010 werd de club in dezelfde ronde door Ajax uitgeschakeld. Vooral de staf wil revanche. Onze trainer (Vladimir Ivic, red.) speelde toen nog. Ik proef dat iedereen ongelooflijk veel zin in deze wedstrijden heeft."

Biseswar speelde 4,5 jaar in Turkije en tekende voor drie jaar in Thessaloniki. "Ik ben wel tevreden. Sommigen gaan gelijk naar een topclub en ik maakte mijn eigen keuzes. Maar dat is niet slecht uitgepakt. Ik ben een overlever", aldus de vleugelaanvlaler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen