Bosz voor vuurdoop: "PAOK heeft geen verrassingen"

25 juli 2016, 17:56

Nee, tijd om rustig op gang te komen bij Ajax krijgt Peter Bosz niet. De opvolger van Frank de Boer ondergaat dinsdagavond zijn vuurdoop in de ArenA, met een thuiswedstrijd tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League. Op de persconferentie in aanloop naar de belangrijke wedstrijd maakte de nieuwe coach een montere indruk. "Ik kijk hier echt naar uit."

Bosz is al enkele weken aan de gang met de selectie van de Amsterdammers. "Het trainen met de spelers is leuk, maar het gaat uiteindelijk om de wedstrijden", citeert Ajax.nl de trainer. "Dat we thuis beginnen is heel fijn. Ik kijk er echt naar uit", zegt de oud-trainer van Vitesse, die het belang van de dubbele ontmoeting met PAOK kent. "Ik hoop niet dat dit de belangrijkste wedstrijd is, maar dat die nog gaat volgen later in het seizoen. Het doel is natuurlijk om een ronde verder te komen."

De oefenmeester stelt dat de staf en de selectie goed voorbereid is op de Griekse opponent. "We hebben ze bekeken tegen Twente, maar ook recentelijk tegen Limasol. Daarbij kijk je naar de manier van spelen, maar ook naar individuele voetballers. Ik denk niet dat ze verrassingen voor ons hebben. We hebben de ploeg voorbereid en over PAOK gesproken, maar ook weer niet teveel. We moeten het zelf doen."

De wedstrijd in Amsterdam vangt dinsdag om 20.45 uur aan. Overigens kan Bosz geen beroep doen Riechedly Bazoer, Arek Milik en Nemanja Gudelj. Achter de namen van Amin Younes en Lasse Schöne staan vraagtekens.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen