Tevredenheid in PAOK-kamp na remise tegen Ajax

27 juli 2016, 08:52   Bijgewerkt: 27 juli 2016, 10:11

Na de eerste confrontatie tussen Ajax en PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League ligt de strijd nog helemaal open. Dankzij een doelpunt van Djame kwamen de Grieken dinsdagavond op voorsprong in de Amsterdam Arena, maar Kasper Dolberg trok de stand namens de Amsterdamse club gelijk. In het kamp van de ploeg uit Thessaloniki heerst tevredenheid over het resultaat.

"We hadden de tactiek afgestemd op de tegenstander, waarvan we wisten dat het aanvallend voetbal zou spelend. Met de wilskracht en discipline was niets mis bij ons, de jongens hebben het goed gedaan", zegt PAOK-coach Vladimir Ivic tegen Griekse media na de 1-1. "We hebben een goed resultaat geboekt, maar dat zegt nog niets. Er komt nog een tweede wedstrijd aan. We pakken nu één of twee dagen rust en gaan dan nadenken over het strijdplan voor de return."

Ivic maakt zijn borst nat voor de terugwedstrijd, die volgende week in Griekenland plaatsvindt. "Ik verwacht dat Ajax weer druk gaat zetten. Ze hadden dit keer een aantal afwezigen, maar zullen in de tweede wedstrijd sterker zijn. Maar dat geldt ook voor ons", zegt de trainer van PAOK. Bij Ajax keert Nemanja Gudelj volgende week terug van een schorsing en bovendien is Riechedly Bazoer dan mogelijk weer fit.

Djalma Braume Manuel Abel Campos, kortweg Djalma, was belangrijk voor PAOK met de openingstreffer. Hij beleefde zodoende een prachtig debuut voor de Griekse club. "Het team werkte zich een slag in de rondte. We hebben een goede wedstrijd gespeeld en een goed resultaat geboekt. We moeten de return op dezelfde manier in gaan. Ik hoop dan weer te kunnen scoren. Het is altijd mooi om het team te kunnen helpen."

[photo,99407,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen