Stegeman: "Kwestie van spanning opbouwen nu"

27 juli 2016, 17:48

Het is de laatste weken drukker dan normaal bij Heracles Almelo. En niet zonder reden. De Overijsselse club debuteert donderdag in Europees verband. Heracles krijgt in de derde voorronde van de Europa League visite van de Portugese mededebutant Arouca.

"Ik ben er nog niet helemaal aan gewend", zegt Stegeman op de clubwebsite over de drukte. De oefenmeester heeft twintig spelers geselecteerd voor het duel. "Zeven spelers behoren niet tot de wedstrijdselectie. Daarbij zitten ook Wout Droste en Dario Vujicevic, beiden zijn niet honderd procent fit. Met dergelijke wedstrijden hebben we topfitte spelers nodig."

"Het is een kwestie van spanning opbouwen nu", vervolgt Stegeman. Arouca is een team dat compact speelt en sterk is in de omschakeling en bij standaardsituaties. "We hebben onze jongens in alles rust voor kunnen bereiden. Ik hecht er waarde aan dat alles zo normaal mogelijk verloopt. Het geraamte van Arouca staat nog gewoon. Ik heb mij laten informeren en een goede indruk kunnen krijgen van de ploeg waar we tegen spelen."

"Thuis zullen ze ongetwijfeld wat aanvallender gaan spelen, maar laten we eerst morgen afwachten. Wij zijn er klaar voor. Ik verlang van mijn ploeg dat ze op een volwassen manier gaan spelen. We gaan het proberen compact te houden", aldus Stegeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen