Van Leeuwen: "Vijf clubs hebben interesse in Ziyech"

27 juli 2016, 23:28

Ted van Leeuwen, de technisch directeur van FC Twente, acht de kans dat Hakim Ziyech in het nieuwe seizoen nog voor de Overijsselse club speelt heel klein. De beleidsmaker laat weten dat er ongeveer vijf clubs interesse hebben in de spelmaker.

"Eerst draaide het in een grote cirkel rond en kwamen er van allerlei clubs aanvragen. Vervolgens viel er een pauze omdat men rekening hield met een faillissement van FC Twente, wat invloed zou hebben op de prijs. Maar sinds een maand weet iedereen dat een faillissement niet gaat gebeuren", aldus Van Leeuwen bij FOX Sports. "Nu begint het, alsof je de stop van een afvoerputje trekt, heel snel te draaien en zijn er nog maar een stuk of vijf clubs over."

"Hoe snel het gaat, hangt ook af van de clubs en natuurlijk van Hakim zelf. Uiteindelijk bepaalt hij zelf wat hij gaat doen", vervolgt Van Leeuwen. "De clubs die interesse hebben zijn groter dan wij. De fase van voorzichtig informeren is voorbij, er beginnen nu getallen op papier te komen. Of we een bod hebben ontvangen? Er wordt links en rechts onderhandeld. Wanneer er een deal wordt beklonken is moeilijk te zeggen. Natuurlijk is er altijd een theoretische kans dat hij blijft, maar ik ga er wel van uit dat Hakim vertrekt. Hij is er ook klaar voor, vind ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen