Gudelj kijkt uit naar 'lawaai, rookbommen en vuurwerk'

30 juli 2016, 13:46

In de thuiswedstrijd tegen PAOK Saloniki was Nemanja Gudelj nog geschorst bij Ajax, maar de middenvelder kan komende woensdag in de return in Griekenland wel in actie komen. De oud-speler van AZ heeft veel zin om het in kolkende Toumbas Stadion te spelen.

Met AZ was Gudelj al eens actief in dat stadion. In december speelde de middenvelder met de Alkmaarders met 2-2 gelijk in de groepsfase van de Europa League. "Het is een kolkend stadion", weet Gudelj. "Negentig minuten lang lawaai, rookbommen en vuurwerk. Daar moeten we ons niet door van de wijs laten brengen. Ik vind het juist altijd mooi om in heksenketels te spelen en te winnen. Wij zijn nog steeds de favoriet en de betere ploeg. Daarom heb ik er vertrouwen in", zegt hij tegen Ajax TV.

Hoewel de 1-1 uitgangspositie niet gunstig is voor Ajax, maakt de Serviër zich geen zorgen. "We moeten positief blijven. Ons spel wordt steeds beter en was tegen PAOK bij vlagen heel erg goed. Over een week zijn we weer een stap verder en kunnen we gewoon winnen van PAOK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen