Muric baalt van Bosz: "Hij praat niet met spelers"

30 juli 2016, 15:56

De beslissing van Peter Bosz om Robert Muric buiten de wedstrijdselectie te laten voor het thuisduel met PAOK Saloniki in de voorronde van de Champions League is in het verkeerde keelgat geschoten bij de buitenspeler. De aanvaller is ontevreden over de huidige situatie bij Ajax.

Muric geeft tekst en uitleg in Vecernji List. "In de voorbereiding bleef ik maar spelen, ik maakte een doelpunt, gaf twee assists. En toen kwam de eerste wedstrijd en was ik er niet bij. Natuurlijk was dat jammer", zegt Muric, die steun zocht bij zijn vader Branko. "Ik heb hem gezegd geen drama te schoppen na één wedstrijd. Ik zei tegen hem: wees geduldig, wacht op de volgende wedstrijd, dingen kunnen veranderen. We hebben de tijd, we hebben nog geen haast. Maar als Ajax hem weer naar Jong Ajax stuurt, dan wordt het een ander verhaal."

De aanvaller zelf is niet tevreden over het communiceren van Bosz. "Ik ben lid van het eerste elftal en heb een goede voorbereiding gekend, maar hij praat niet met zijn spelers. Niet met mij, niet met anderen, daardoor weet ik niet echt of hij op mij rekent de rest van het seizoen. Nu moet ik geduldig wachten op maandag, dan komt de lijst met spelers die mee naar Griekenland gaan. Dan zal er meer duidelijk worden", besluit de Kroaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen