ICC: Real vloert Chelsea, Barcelona langs Celtic

30 juli 2016, 23:12

Na de 3-1 nederlaag van eerder deze week tegen Paris Saint-Germain heeft Real Madrid haar tweede duel op de International Champions Cup wel weten te winnen. De Champions League-houder was zaterdag in het Amerikaanse Michigan voor het oog van ongeveer 110.000 toeschouwers met 3-2 te sterk voor Chelsea.

Aan de hand van Marcelo leidde Real Madrid bij rust al met 3-0. De Braziliaanse verdediger was verantwoordelijk voor de eerste twee treffers van de Spaanse topclub en gaf vervolgens ook de pass bij de 3-0 van Mariano Diaz. De 22-jarige aanvaller uit de Dominicaanse Republiek maakte het af met een fraai afstandsschot. Door twee goals van Eden Hazard kwam Chelsea in de slotfase terug tot 3-2, maar daar bleef het bij.

FC Barcelona rekende eerder op de avond op de International Champions Cup af met Celtic. In Dublin wonnen de Catalanen met 3-1, een score die al bij rust was bereikt. Arda Turan, Efetobore Ambrose (eigen goal) en Munir scoorden voor FC Barcelona. Celtic kwam tussendoor op 1-1 via Leigh Griffiths.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen